Kuukse Whisky Vrienden

Bus Whisky

Is een Single Malt, Single Cask én Single Estate whisky uit Nederland met eigen brouwgerstteelt. Het productieproces is ambachtelijk en relatief kleinschalig met een beperkt stookvolume van zo’n 50 vaten per jaar wat de whisky het exclusieve karakter geeft van een ‘limited edition’. Bus Whisky is uniek in zijn soort, omdat het een ‘single estate whisky’ is, waarbij niet alleen het water, maar ook alle gebruikte grondstoffen van dezelfde boerderij komen. Single estate whisky wordt daarom ook wel de overtreffende trap van single malt whisky genoemd.

Leon

Leon Likeur

De naam Leon staat garant voor eerlijke kwaliteit,. Leon likeur herken je aan de volle pure smaak van het beste fruit van eigen bodem. Een prachtig product uit ons Brabantse Stevensbeek. Ideaal om van te genieten na een heerlijke maaltijd, Leon is ook heerlijk met frisse blokjes ijs.

Passion

Whisky Passion

Er is steeds meer aandacht voor whisky, dat bewijzen de vele nosings en tastings in het hele land wel. De evenementen (festivals) waar whisky centraal staat worden steeds talrijker en de groep whiskyliefhebbers groeit als nooit tevoren. En dan hebben we het nog niet eens over de vele whiskyclubs die in Nederland en België actief zijn. Een magazine over whisky in al zijn facetten kon dan ook niet uitblijven. Whisky Passion is het eerste onafhankelijke magazine over whisky dat in Nederland en Belgié in de winkels verkrijgbaar is.

5011-01_-_Guus_Arts.width-800

Gall & Gall Cuijk

Guus, Vinoloog en al 25 slijter, is heerlijk enthousiast over wijnen en speciaal bier. Iedere vakantie gebruikt hij om de plaatselijke producenten te bezoeken en op die manier het verhaal ander het product uit te diepen. Het enthousiasme spat eraf. Guus, al jaren lid van onze vriendenclub!