Links

Bus Whisky
Is een Single Malt, Single Cask én Single Estate whisky uit Nederland met eigen brouwgerstteelt. Het productieproces is ambachtelijk en relatief kleinschalig met een beperkt stookvolume van zo’n 50 vaten per jaar wat de whisky het exclusieve karakter geeft van een ‘limited edition’. Bus Whisky is uniek in zijn soort, omdat het een ‘single estate whisky’ is, waarbij niet alleen het water, maar ook alle gebruikte grondstoffen van dezelfde boerderij komen. Single estate whisky wordt daarom ook wel de overtreffende trap van single malt whisky genoemd.


Leon Likeur
De naam Leon staat garant voor eerlijke kwaliteit,. Leon likeur herken je aan de volle pure smaak van het beste fruit van eigen bodem. Een prachtig product uit ons Brabantse Stevensbeek. Ideaal om van te genieten na een heerlijke maaltijd, Leon is ook heerlijk met frisse blokjes ijs.
Whisky forum
Het whisky forum beoogt een vriendelijk, open en onafhankelijk discussieplatform voor Whisky-liefhebbers te zijn. Jong of oud, amateur of professioneel, beginner of gevorderd, iedereen is welkom. Enthousiasme is eigenlijk het enige criterium. Het primaire doel is om informatie en ervaringen te delen. Een forum kan een waardevolle bron van kennis en informatie van hoge kwaliteit zijn.


Whisky passion
Er is steeds meer aandacht voor whisky, dat bewijzen de vele nosings en tastings in het hele land wel. De evenementen (festivals) waar whisky centraal staat worden steeds talrijker en de groep whiskyliefhebbers groeit als nooit tevoren. En dan hebben we het nog niet eens over de vele whiskyclubs die in Nederland en België actief zijn. Een magazine over whisky in al zijn facetten kon dan ook niet uitblijven.

Whisky Passion is het eerste onafhankelijke magazine over whisky dat in Nederland en Belgié in de winkels verkrijgbaar is.